Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΚΑΦΟΥΣ

                ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:

·         Πριν γυαλίσετε πάντα να είναι καθαρή η επιφάνεια και απαλλαγμένη από κάθε είδους ρύπους.

·         Ανακινείται καλά το δοχείο πριν από κάθε χρήση.

·         Μην αφήνετε την αλοιφή να στεγνώσει. Απλώνετε και τρίβετε απευθείας.

·         Όταν χρησιμοποιείτε αλοιφαδόρο εφαρμόζετε την αλοιφή με το προτεινόμενο γουνάκι/σφουγγαράκι για το ιδανικό αποτέλεσμα. Λάθος αντιστοιχία λειαντικού και αλοιφής μεταλλάσσει το επιθυμητό                      αποτέλεσμα.

·         Εύρος στροφών αλοιφαδόρου 600 - 1.500 στροφές/λεπτό.

·         Ψεκάζετε το γουνάκι ή απευθείας την επιφάνεια, που έχετε περάσει με αλοιφή, με λίγο νερό αν κρίνετε απαραίτητο πριν τη γυαλίσετε. Αυτό βοηθάει αρκετά και στο αποτέλεσμα ενώ εξασφαλίζει οικονομία           υλικού.

·         Αν χρησιμοποιείτε ντουκόχαρτο/γυαλόχαρτο επιλέγετε εν συνεχεία την κατάλληλη αλοιφή, με βάση το νούμερο του ντουκόχαρτου/γυαλόχαρτου που χρησιμοποιήσατε τελευταίο.

·         Ένα σύστημα διαδοχικών αλοιφών επιτυγχάνει πάντα καλύτερο αποτέλεσμα, π.χ. αρχικό γυάλισμα με PRO-100, δεύτερο γυάλισμα με PRO-300, τρίτο γυάλισμα με PRO-500, και τελικό με PRO GLAZE.

·         Καμία αλοιφή εκτός της PRO UV WAX (η οποία είναι κυρίως κερί), δεν εμπεριέχει κερί ως πρόσθετο συστατικό. Έτσι επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση της αλοιφής και πραγματική γυαλάδα που διαρκεί.

·         Φοράτε πάντα προστατευτικά γυαλιά και γάντια κατά τη χρήση.

·         Μετά το γυάλισμα ξεπλένετε τα γουνάκια σας με καθαρό νερό και κατόπιν περιστρέφετε τα με τον αλοιφαδόρο για να στεγνώσουν πιο γρήγορα.

·         Αποθηκεύετε τα υλικά μακριά από υψηλές θερμοκρασίες και ήλιο.

ΛίσταΠλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως: